Shoptalker™ Sensorstyrt ljud

En förklaringsfilm om hur Shoptalker - sensorstyrt ljud - fungerar.Shoptalker ökar försäljningen i butik.

Förstärk din radio, TV eller digitala kampanj med samma ljud i butik eller skapa helt unika ljudkampanjer i retailmiljöer.

Vi på Donadoni har tagit fram Shoptalker™- en liten och smidig ljudspelare med inbyggd högtalare och rörelsesensor. Spelaren känner av när en kund går förbi och spelar då upp ett ljud. Det kan vara en ljudlogotyp, en köpuppmaning eller några väl valda ord, knutet till produkten eller kampanjen. Eftersom hörseln är ett varselsinne så reagerar kunden instinktivt på ljudet och vänder sig mot ljudkällan. Under några ögonblick är just din produkt i fokus och har därmed större chans att bli vald.

Din produkt syns för att den hörs.
 
Shoptalker kan med fördel placeras i det vanliga varulägget för att få dina produkter att sticka ut, men den kan naturligtvis också fästas på kampanjdisplayer eller i ”kiosker” för att förstärka och förtydliga. Du kan fylla den med flera olika ljud för att variera ditt budskap.
Ljud är bra på att förmedla känslor. Ljud tar nämligen genvägen förbi vårt förnuft och stimulerar vårt känslocentra direkt.
Och känslor styr våra val mer än du tror.

Undersökningar vi har gjort med IKEA och Elgiganten visar försäljningsökningar på upp till 61% tack vare Shoptalker.
Shoptalker ökar chansen att din produkt syns.
Shoptalker påverkar kunden alldeles i samband med inköpstillfället.
Shoptalker förstärker känslan av din kampanj.

Vi fick i uppdrag att ljudsätta IKEAs Rum&Hem i kampanjen Make room for life, här en film från installationen i Älmhult.

Donadoni AB
Embassy House, Medborgarplatsen 3, 8 tr, 118 26 Stockholm
Norra Vallgatan 68, 211 22 Malmö

Så här behandlar vi dina personuppgifter