Sensorstyrt ljud

Sensorstyrt ljud i ekonomiutrymmen

Sensorstyrt ljud har många potentiella användningsområden.
Ett område där fastighetsägare och bostadsrättsföreningar redan använder vår produkt Shoptalker är för att förbättra miljön i ekonomiutrymmen ,tex i tvättstugor och miljörum.

Om dina ekonomiutrymmen är rena, snygga och trevliga att vistas i innebär det troligen att de boende vill fortsätta att hålla dom snygga och rena.

Ett enkelt sätt att öka trivseln är att ljudlägga de olika rummen med hjälp av en Shoptalker. Shoptalker är en sensorstyrd ljudspelare som spelar upp ett ljud när någon går förbi.
Det kan vara fågelsång, havsbrus eller en trevlig röst.

Ljud förmedlar känslor och tar genvägen rakt in i våra känslocentra.

Och känslor styr vad vi gör, mer än du tror. Så kan du förmedla en trevlig känsla med passande ljud så kommer du att få gladare hyresgäster och trevligare ekonomiutrymmen.
Och det sparar du både tid och pengar på.

Var smart. Öka trivseln med hjälp av ljud.

Vi har redan hjälpt tex Riksbyggen i Bräkne-Hoby att lösa trivseln i sina miljörum, här finns en artikel om hur de löst det:

https://www.hemhyra.se/nyheter/de-skapade-trivsel-soprummen/

MKB har också installerat våra spelare i både miljöhus och tvättstugor. Där har vi främst jobbat med atmosfär och trivselskapande ljud som fågelkvitter och havsmiljö, men också använt talade budskap för att t.ex tala om hur avfallet ska sorteras. Och spelaren är tyst när ingen är där och triggas först när en person går förbi eller kommer in i rummet. Den kan också spela många olika ljud så det behöver inte vara samma ljud/fras eller uppmaning som spelas hela tiden. Vi visar gärna hur ni kan göra era ekonomiutrymmen trevligare att vistas i med hjälp av sensorstyrt ljud.

Donadoni AB
Embassy House, Medborgarplatsen 3, 8 tr, 118 26 Stockholm
Norra Vallgatan 68, 211 22 Malmö

Så här behandlar vi dina personuppgifter