Shoptalker Concept SE from donadoni on Vimeo.

thirtyeightpercent_v4

Naturligtvis ska du använda ljud även i butik för att öka försäljning, påkalla uppmärksamhet eller guida dina kunder rätt. Vi på Donadoni har tagit fram en liten smidig ljudspelare som vi kallar för Shoptalker™.

ShopTalker™ är en liten och smidig ljudspelare med inbyggd högtalare och rörelsesensor.
Spelaren känner av när en kund går förbi och spelar då upp ett ljud. Det kan vara en ljudlogotyp, en köpuppmaning eller några väl valda ord, knutet till produkten eller kampanjen. Eftersom hörseln är ett varselsinne så reagerar kunden instinktivt på ljudet och vänder sig mot ljudkällan. Under några ögonblick är just din produkt i fokus och har därmed större chans att bli vald.
Din produkt syns för att den hörs.

ShopTalker™ kan med fördel placeras i det vanliga varulägget för att få dina produkter att sticka ut, men den kan naturligtvis också fästas på kampanjdisplayer eller i ”kiosker” för att förstärka och förtydliga. Du kan fylla den med flera olika ljud för att variera ditt budskap. Eftersom spelaren kan drivas med batteri eller med AC/DC-adapter kan du enkelt välja både placering och livslängd på din kampanj.

Ljud är bra på att förmedla känslor. Ljud tar nämligen genvägen förbi vårt förnuft och stimulerar vårt känslocentra direkt.
Och känslor säljer. Fågelsång, en sommaräng, dragspel på en brygga eller barnskratt. Känslor styr våra val mer än du tror.
Var förnuftig. Sälj med känsla.
Undersökningar vi har gjort med IKEA och Elgiganten visar försäljningsökningar på upp till 61% tack vare Shoptalker™.

Shoptalker™ ökar chansen att din produkt syns.
Shoptalker™ påverkar kund alldeles i samband med inköpstillfället.
Shoptalker™ förstärker känslan av din kampanj.

Handla direkt i vår webbshop här.
Hämta svensk pdf här.
Hämta engelsk pdf här.

Här är några kunder som använt Shoptalker™ – hittills.

 

Shoptalker-Loggor-6x3