Donadoni är ett kreativt produktionsbolag med en mycket rutinerad trupp. Vi är specialiserade på ljud och musikproduktion med tonvikt på TV-, Radio- och Spotify-reklam. Vi har dessutom utvecklat en retailprodukt, Shoptalker™, som med hjälp av sensorstyrt ljud påverkar kund i butik nära inköpstillfället.

Donadonis laguppställning:
Per-Erik Elgh (Målmedveten Mittfältsmotor)
Tomas Roth (Fantasifull Forward)
Jens Ståhlstierna (Megamusikalisk Målvakt).

Per-Erik och Tomas debuterade i reklamsammanhang redan 1993 och Jens gjorde sin debut 2003. Med ett pålitligt försvar och ett kreativt anfall kan du som annonsör lita på att vi alltid går rakt på mål. Vi använder både korta och långa inspelningar men undviker ”kompispass” i knähöjd. Med hög individuell skicklighet och ett tajt samarbete mellan lagdelarna har vi nått kommersiella framgångar i radio, TV och på Spotify och vi har vid ett flertal tillfällen vunnit prestigefyllda priser så som Silverägget och Radioguldet.
Genom att äta rätt och träna varje dag håller vi en hög kreativ nivå. Vi specialskriver musik och sånger med tydliga budskap och vi hjälper dig med allt från manus till val av rätt röster. Vill du vinna så väljer du Donadoni!

Vi samarbetar regelbundet med svenska och utländska reklambyråer, men jobbar naturligtvis också direkt med slutkund.

Lag som vi spelar med: Wonderleap & Eight, The Fan Club, Syre, IKEA, RedLoop, Spotify, Spinn Action Marketing, Narrow, PS-Agency, Tivity, BBH, Klirr, Harald Nyborg, Upper First, Retailhouse, Jem & Fix…

Giocare insieme!