7 Sep 2017

Mark Levengood i studion.

Vi spelade in Mark Levengood i studion i Stockholm för UNICEF med Retailhouse. Proffsig som vanligt. Det var kul! 🙂

4 Sep 2017

Hösten Àr hÀr med nya utmaningar

Posted by

Nu Ă€r hösten hĂ€r och man kan Ă€ntligen ta fram jacka och kĂ€ngor. Hoppas ni alla haft en skön sommar och att vi kanske fĂ„r chansen att jobba ihop. Behöver du spela in röster, hjĂ€lp med manus till radio eller TV-reklam, musik till presentationsfilm eller reklam. Du kanske vill att en kampanj ska höras i butik, dĂ„ kan du anvĂ€nda vĂ„ra ljudspelare ”Shoptalker” som reagerar pĂ„ rörelse och spelar upp ett budskap nĂ€r en kund passerar. Har det med ljud att göra sĂ„ kan vi alltid hjĂ€lpa till.
PS. VĂ„rt Malmökontor har flyttat till nya fina lokaler pĂ„ Norra Vallgatan 68. VĂ€lkommen in pĂ„ en kaffe – du Ă€r alltid vĂ€lkommen. DS.

21 Dec 2016

From Donadoni with love.

Det nÀrmar sig Jul och tidningen King hade nyligen en intervju med Arne Weise. NÀr vi lÀste den sÄ slog det oss att just den historien har vi inspelad frÄn en av de gÄnger vi har jobbat med Arne.

SĂ„ frĂ„n oss alla till er alla…

God Jul!!

14 Jun 2016

SkĂ„ne – KĂžpenhavns smukke baghave

Redloop producerade filmer Ät Visit Sweden för att visa vÄrt vackra SkÄne och Malmö. Vi castade röst, producerade musiken och gjorde hela ljudmixen.

SkÄnefilmen.

Malmöfilmen.

16 Maj 2016

FolktandvĂ„rden SkĂ„ne – Leendecentralen.

FolktandvĂ„rden SkĂ„ne söker Sveriges nĂ€sta humorstjĂ€rna. Följande talanger bör kanske jobba lite pĂ„ sina skĂ€mt dock…

Skottar

Sim-kort

En orm

13 Maj 2016

Den djupaste rösten.

Ibland Àr det roligt att leka med schablonbilden av hur en bra reklamröst ska lÄta. I följande spott för KÀrcher och Ahlsell har vi lÄtit Sveriges kanske djupaste röst nÀstan slÄ knut pÄ sig sjÀlv.

9 Maj 2016

BlÄklÀder radio.

Om BlĂ„klĂ€der vore musik eller en fotbollsmatch…
Tungmetall


 

Primadonnor (fotboll…)

 

6 Maj 2016

Hawaiian Tropic radio.

Hur mycket kĂ€nsla kan man fĂ„ in pĂ„ tjugo sekunder? Hawaiian tropic – Everything is a summer love.

2 Maj 2016

Hemglass

Hemglass har troligen Sveriges mest kÀnda ljudlogotyp. Men blir den bÀttre med getter? Eller mindre irriterande med biltutor?
Uppdragsgivare: Care of house
Lyssna hÀr.

Adventure Island.

Dubbellakrits.

2 Maj 2016

Volito Fastigheter

Volito Fastigheter tÀcker de flesta lokalbehov man kan tÀnka sig, bÄde vad gÀller bredband, höjd och volym, vilket vi visar rÀtt vÀl i följande tre spottar.

Bra kommunikation.

Lagerlokal.

Stavhopp.